Sponsoren

Saucony Benelux


Saucony ondersteunt mij doormiddel van schoenen

Run2day Arnhem/NijmegenDe hardloopspeciaalzaak van Arnhem en Nijmegen. Met regionale topatleten en recreatieve running freaks als winkelteam heeft Run2Day Arnhem veel kennis en informatie in huis over schoenen, kleding en andere loopgear.

Run2day Arnhem/Nijmegen ondersteunt mij doormiddel van kleding en accessoires die nodig heb om mijn sport uit te kunnen voeren.

ZieMij Arnhem


ZieMij is een zorgaanbieder die zich richt op kinderen, jongeren en hun ouders. ZieMij biedt psychomotorische (gezins)therapie en leefstijlcoaching.

Het belangrijkste doel van ZieMij is dat kinderen en jongeren hun eigen krachten leren ontdekken en benutten, zodat problemen afnemen en zij in staat worden gesteld om een gelukkiger leven te leiden. ZieMij bereikt deze doelstelling middels een ervaringsgerichte werkwijze: psychomotorische therapie.

Accountants en adviseurs Jongejan


Jongejan bied op een informele en creatieve wijze hoogwaardige financiĆ«le adviezen en diensten aanbieden, gericht op heldere, praktische en concrete oplossingen.

Sportsplanet Westervoort

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen gevestigd te Westervoort. Sportsplanet bied mij de mogelijkheid tot het doen van mijn krachtrainingen.